en blogg om strikkedilla og andre hverdagshendelser

onsdag, august 03, 2011

Jeg gikk en tur i butikken...

...og det var absolutt siste dag med Drops-salg.
Skulle ikke ha så innmari mye (for det lå selvfølgelig inne en relativt stor nettbestilling), bare litt Paris til en bolero og en begynnelse/test på bølgeteppe, eventuelt kluter....

 men den herlige butikkdamen har jo alltid noe å friste med.


Fristelsen medførte tilleggskjøp på 12 stk fabelaktige Muskat i Jeansblå...
Butikkdamens fristelse....My very own freebee
 Men; min fantastiske butikkdame vet også hvordan hun skal varme et strikkehjerte. For jeg fikk jammen med en freebee på vei ut døren. Følte meg ordentlig bortskjemt og lykkelig den dagen.
Skal også sies at Muskat er på pinnen allerede, til tross for gode intensjoner om å fullføre andre prosjekter først.... *sukk*Forrige uke fikk jeg også med meg dette fra lokalbutikken.
Jeg sier bare som Egon Olsen... "Jeg har en plan!"Alt dette garnkjøpet i det siste har ført til at jeg sterkt har vurdert kjøpestopp i august (er meget usikker på om jeg kan klare lenger, men har virkelig behov for å tømme skap og skuffer før mannen i huset legger merke til hvor mye garn det faktisk er gjemt bort i hjemmet vårt...). Kjøpestopp er egentlig et helt forferdelig ord, og jeg tror det kan bli vanskeligere å holde enn å stumpe røyken (som jeg forresten har gjort i januar dette år *stolt*)

Men selv om jeg har gitt meg kjøpestopp, sitter jeg her og smiler bredt.

Hvorfor?


Jeg har hentemelding på telefonen på x antall nøster som venter på postkontoret for å komme hjem til meg :)
(og ja... de er kjøpt og betalt i juli)

Så jeg tenker: Om jeg venter med å hente pakken, vil ikke august føles så lang allikevel, og kanskje jeg da faktisk klarer å unngå nederlaget og rett og slett kryper hele veien til butikken i ull-abstinens...

Andre støttende råd mottas med takk ;o)

1 kommentar:

  1. ÅÅÅ.. så masse lekkert garn.. *litt misunnelig*
    Du klarer en mnd, bare å unngå å måtte inn i garnbutikken/nettbutikk i d hele tatt.. Mangler du en knapp e d kjørt-d e min erfaring..
    For mæ ble det mye lettere å la være å kjøpe garn etter at æ fikk samla og sortert garnet mitt,sånn at æ vet akkurat ka æ har.. Ikke d at æ ska påstå at æ ikke kjøper garn lengre,meeen æ krymper mer enn æ kjøper.. =)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en hilsen :)